Monday, August 2, 2010

L.O Festival Gamelan Malaysia UKM 2010

ni last : gabung semua sekali :: penari dan pemuzik UKM, UTP, UiTM, UNITEN, UIAM & RitmaSari
chill~~~*_*

5 dari 6 L.O pd mlm itu :P

ikut tema la jugak kan yg tgh tuh..ahhaa~~

oke2..dah start dah xtvt gila camera...sehengat aku la kan kami ni ja la yg sakai b'gmbr atas stage..wakaka

kiri: maya, jihah (incaj persembahan), akma (penonton setia), zila, farah (incaj pendaftaran)

huk! xdpt gmbr ngan dak UTP,,gong UTP pon boleyh lah..ahhaa berkilat U.....

penat tp pengalaman involve tu yg penting
nyesal wei xblaja maen gamelan..best kot...huw
dlm bnyk2 yg perform kan..aku pilih ipt UIA..
peh2 siyes best...rasakan smua instrument diorg men...
piano+bass guitar+seruling+drum+angklung+gamelan ofcos...& mcm2 lagi la
siap ada penyanyi nasyid lagi..tu dia...diorg dah la last perform
dah mcm tgk konsert gamelan UIA la plak kan...huhu...puas hati!!
tapi2...UKM pon best jua maa..xcaya...tgk SINI

SEKIAN.....








8 comments:

aCu said...

haha..oi didot! dah habes gamelan, dtg bilek joran makan bubur kan? hahaha

cik noumie zafierynn said...

ehem2....cam kenal jeh..ahahahhaa

ddYanie said...

cika: aiyaya...cikang...ketahuan suda...sodap kot jiran masak...haha..:P

eja: aiseh! perlu ka aku edit entry ini...aku lopa utk mengatakan tq kerana menSeponser Baju pd mlm itu...ahhaaaa...maceh lomate..xoxo

Shukri Mohd Ali said...

ahahaha. ada aweks2 yang best ka? lupa nak pesan suruh ambik no fon =P

nur aisya humaira said...

hai,follow u,follow me back yaa...;)

ddYanie said...

shukri: pergh...mau tnya lg ka...kami la awex2 itu..wakakaka (guling2)

nur aisya humaira: oke thnx follow ya..oredy follow u:)

BUJANG SUSAH said...

Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan dan tutor 4 the latest read more.. tengok jgn x tengok.. sila klik disini
Semoga bermanfaat insyaAllah.."Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain"(Hadis riwayat Al-Qudhi).

"SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT"

P/S: Sedikit perkongsian dan renungan buat sahabat dan diri sendiri dari hamba yang hina jua serba kekurangan ini... sila klik
DISINI

"Sesungguhnya yang paling ditakutkan daripada apa yang aku takutkan menimpa kalian adalah asy syirkul ashghar (syirik kecil). Sahabat bertanya: "Apakah dimaksudkan syirik kecil itu? Baginda menjawab: Riak." (Hadis riwayat Imam Ahmad).
Wallahualam.

"Demi masa. Sesungguhnya manusia dalam kerugian. Melainkan mereka yang beriman dan beramal soleh serta saling menasihati untuk kebenaran dan saling menasihati untuk kesabaran". - Surah Al-Asr:1-3.

Blog anda bagus dan bermanfaat...!!! Teruskan menulis dan memberi info.. Semoga sejahtera dan sentiasa diberi keberkatan olehNya.. wassalam.

ddYanie said...

waalaikumussalam...terima kasih saudara...buat ziarahnya dan buat segala 'tazkirah'=)(kira razkirah la tu kan...) syukran alaika...^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

mahujadibegini-bila?-nanti!

mahujadibegini-bila?-nanti!