Thursday, December 30, 2010

SAPA SINI MUKA CAM APEX AKA FAHMI ANGKAT KAKI!

SALAM...
AGAGAGA...aku tengah mencari nih sapa muka cam apex aku?? oke..gurau saja..mau muntah awek fahmi yg betol weii ko ckp cmnih dd...*__*"
hehe..lek2 luuuuu...minOm teh ais masam lu..(siyes! aku dpt teh ais masam aka nak basi beli kt cafe td..wuwuwu..tapa2 report sama apex didy..oke siap gabung2 nama plak dah!!) ;)...
wuuu...oke2..t aku sambung melalut sal apex...apa yg aku mau cakap nih lagi penting & berguna & bermakna dr itu..hehe...
xda lain la mau kata kan...TAHNIAH HARIMAU MALAYA! CONGRATS MALAYSIA! aku sangat bersemangat menonton abg2 dan adik2 harimau bermain tadi..=) Even lebih kpd pasukan Garuda..kontrol game..asyik dpt chance shot goal..alhamdulillah Safee Sali jgk yg bernaseb bagi Malaysia leading 1-0..tp xsangka lak pastu Garuda dpt balas smpy 2 Goal..T__T..Credit3x to Khairul Fahmi...aku puji3x kehebatan dia sbg goal keeper sampai kan Rio Ferdinand pon puji3x kt twitter (oke ada ea dy puji Fahmi?)..huh! paling respek lar bila Fahmi dpt baca tendangan Firman utk penalti..aku jantung masa tuh cm dh xcukup oksigen bro...kaki dh sejuk beku bro..haha! bila x bolos ja..oke fine...aku satu2nya org dpn yg bangun & berdiri tanda over hepy! hahar..tindakan refleks lol...hurmm,,honestly, aku xtgk sgt pon game2 awal piala Suzuki nih..tp aku start tgk sehabis minat time Mas Vs Vietnam..haa..dari situlah aku terkagum sgt2 ngan Fahmi jaga tiang gol..hihi...hati asik puji ja.."pergh3x hebat2"..Abah aku plak x abes2 "tiada muka Melayu Fahmi nih..muka Cina betul" agagaga..Akak aku msg kata diorg di rumah asik tekejut ngan sora abah aku sokong Malaysia..sure kaki & tgn dia pun gerak2 sama..haha Can Imagine That!! (oke2 tadi aku kata xmo melalut2 sal apex kan..tipoo betul aku nih..huhu)..Bak kata roomate aku "dah lupa dah ngan Helmi (goal keeper Kedah),, bukan setakat lupa..dah hilang dah pon dlm memori otak aku..ahahaha! dasar kau dd!

ini Helmi ya kwn2...;P


oke2..tekak aku cm dh injured nih (bley x bg kad merah kt Harimau Malaya??) gara2 sorak diorg aku injured organ dalaman tau..haha..lawak saja...TAHNIAH SEMUA PEMAIN MALAYSIA...PENANTIAN 14 TAHUN TUH...FINALLY, FEEL THE REAL dude!...cOOL yah!!

NOTA KAKITGN: 29/12/2010,,banyak kot kejadian malang aku di tarikh ini...sib baek lar Malaysia xkena badi..huhuhuh

SELAMAT BERCUTI SEMUA ^__^

4 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

riuk kawasan rumah aku smalam... semua jerit2...... sebab? apa lg, Bola la.... haha

ddYanie said...

haha..F.F (oke dah mcm Fafau la pulak) x jOin jerit sama ka...sgt best mOment semlm..i Loikeeeee;D

FASIHAH AHMAD FUAD (seha) said...

cit!husna like awl2 lgi...hurmm okla korang bermadulah ye..euuu~

ddYanie said...

ahahaha..Awek Fahmi mana mau letak..madu 3 la cmtuh seha..hakhak

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

mahujadibegini-bila?-nanti!

mahujadibegini-bila?-nanti!