Monday, March 22, 2010

Kebulur~ Murah Rezeki Naaa

LaLaLaLaLaLaLa


21 Mac 2010

cm besa on YM saja kejanya!!!! shoutout: ada sapa2 kua ka?? mau kirim...stOk mamam abes suda :'(...
BuZZ2!!!!...someone Buzz me...owh c putera razlan(PR) rupanya (putera la sgt kan..=P). he said: "aku mau p ukm ni. bleh ka?" haha..bleh plak tnya cmtuh.. PR: aku ikut kwn, dia jmpa kakak dia, ko ni lapar ka?.. zlurppp! iya aku lpr! mkn cracker ja ni (tu ja aku ada ngan megi sebungkus. huh! fedup suda mkn megi). dh PR kata mau dtg ukm kan. tnpa segan malu aku suh ar dia blikan aku roti paun. hehe..org sbh pggil roti paun LoL..aku teringin amat mkn roti gardenia toast'em raisin oatmeal. xdanya aku suh dia bli pizza ka, epal bsr ka, chezy wedges ka...klw yg tu biar aku yg cari sndiri. tp dUit??? sem dpn! waaa lamanya...blrrrrrrr. n PR said ok..i will..wink3..

tp mmg xbleh blah la bila dia geLak sbb aku kata aku stay kolej rahim kajai. np gelak?? dia kata Lucu nama tuh. cessss dia xtau Kolej aku dpt No.2 keseluruhan sukan ari tuh (SUKEM). tapa2... lg xbleh blah bila PR kata dia malu mau jmpa aku...warghhahahaha..abes? aku xmalu la kunun. suda la minx bli mknn..gagaga...

dlm kul4, maka smpy la dak PR n kwnnya d Kajai..woh seGan laks kunun. act. aku dh siap2 pon bila PR kata diorg dh ada kt Za'ba. Lalu aku kuar n nmpk la kelibat 2 jejaka d pondok dkt blok aku nih.ngeh3..PR kata d kg xjmpa, d ukm ni baru trjmpa.haha...ok mana2?? mna roti aku? ahaks! ada sna tu (tunjuk moto).. Jom blnja minom. bah jom la...(aku la pun kan blnja). ntah apa mslh abg cafe tu smlm, patut nmpk org luar dtg tlg le antarkan minOman tu..ni aku lak cm waiter kan dtg amik. abes abg tu tau ka c PR n kwnnya tu bkn dak UKM...ngeee....#_#

hurmm PR pon knalkan la kwnnya tu nma Adnan 'Sempit'..hahahhaha..Adnan ok, Klate mari. siyes klw tgk dpn2 cm Kamal Adli siot, cuma adnan ni muka kecik ckit. kamal lebar ckit..aku rabun ka? Kabur ka? sakit mata ka? owh xmgkin... mata aku salu betol..haha. wowh bnyknya aku gelak. PR kata blasah ja ckp sbh ngan adnan. dia ngerti kok. woh! asal aku ngomong indon lak ni..haha. gitu la..betul2 lma xjmpa PR. nama ja sekampung! rumah pisah sbb jln raya ja kot! patut klw cuti, ari2 leh borak n g rmh masing.huhu. tp tula klw suda sorg UM, sorg UKM. cuti mna nak sama kan (alasan).

PR x suda kata UKM ni besar. well, Um kan tersepit d tgh2 kotaraya. hihi. sejam lebih gak la duk dating ngan 2org mamat um nih.hahahaha. tp dsbbkan mlm t diorg ada Dinner Kolej kt Putrajaya, tema alam sekitar, the weather pon is not clear. maka kna la aku halau diorg dr ukm nih.haha..

ok berbalik pd kemurahan rezeki, aku xsangka la plak smpy 2bungkus roti dia bli kan. Plus biskut tiger lg sebgkus.oyeah meriah tgn aku balik bilik.hihihi. well eja kata mna gentleman kan klw dak laki amik duit dak pompuan. gitula jg c PR (klw gabung huruf2 ni jd CPR lak)hahaha----
okes2..xmo merapu2 suda. here some pic utk tontonan mata saya n mata kalian..egegegege^_~


special to pika dolah
surprizeeeeeee...hahahahaha
PR a.k.a Boy..
i call him Boy bkn PR pun..haha. sj bg pika couriusszzz.ngeng!
I
I
I
I
I
V

bertUkarrrrr....
I
I
I
I
V


wahakhakhak
adik kamaL adLi..hak3




p/s yg best apa tau...pd seblah mlm plak...kwn ku cungut a.k.a zila..buzz ym jugak.then ajak mai bilik dia, suh amik bihun gOreng+kueh Lidah dr mom dia.sbb dia baru balik dr rmh dia...waaahhh meriah sunggoh bilik ku...thnx evyone...murah rezeki saya...^^

5 comments:

Syafiqah Abdullah said...

adoi,,
pikaanakpakdollah said:
hahahah,,ensem siot owh,,tp klu ada
2pilihan ne, i rse i plih si bOy,, bab dier chinese looooookkkk!!!!
etu panting!! kakakakaka!!
(perasan kunu ne,,kunun2 ada 2plhn) hahah!!

ddYanie said...

okayh2..bereh...
ko xpyh la pik...
durg pilih aku jua tuh...
*ok! ni lg pernyataan GILA*
hahaha..LOL

Syafiqah Abdullah said...

hahahaha "BUYUN is DD "
Paling Manang lah sentence aku ne..
hahahahha
eh3x..silap2x
xleh wat gni ma urg tua heeeee!!

ddYanie said...

lalalala...
sapikah suda kehilangan kata2...
sbb tu kuar ayat BUYUN...
yeayh! hurmat! hurmat ke kanan hurmat!
ha9

pok dogol said...

curang......

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

mahujadibegini-bila?-nanti!

mahujadibegini-bila?-nanti!