Thursday, April 22, 2010

ada 1,2,3.....banyak hari lagi...nafsu ku membUak!

hookay2...
aku ada 1,2,3,4,5,6,7,8 hari lagi di sini
"hehey,,tadi 1st time g eXam sesama dgn romate sy"
~berjUang kami menjwb paper B.Arab..huhu~
tapi,
(haish...romate aku abes eXam suda HARI INI)
(AKU LAGI AWAL GTW DLM BLOG NIH B4 DIA BT ENTRI DLM BLOG DIA)
wuuuhhh nada2 kejeLesan terserLah di situ.
dan aku,
aku maseh ada dua paper lagi.
ok STOP.
*eja suka la tuh..gelak2 la tuh kan...* .
.
.
.
well, next paper 27/4
so...yeah~
aku menjelajah bLog org hari nih.
tapi bkn blog ko,ko,ko dan ko k...
*sapa2 la yg aku tunjuk kan*
so blog sapa??
.
.
.
.
ya blog itu yg aku smgt buka
blog yg asal aku buka ja
mesti smpy 6,7,8,9 Open New Tab aku tekan.
tiada yg xbest dlm bLog nih wei.
siyes! mesti buat nafsu aku membuak2.
asal nafsu membuak2 ja mesti aku g cari bLog nih!
wow!
apakah??
.
.
.
.
.
.
haaa...pikir laen la tuh..
apa2??
wuuuuuu
.
.
.
.
dlm dia buat nafsu membuak2 tu kan
blog ni jugak buat aku rasa
mau balik hari tuh jugak! hari nih jugak!
dan aku dah plan klw aku balik rumah nnti aku mau buat bnda nih!
biarlah orang kampung cakap apa!
biar diorg terliur sama!!
.
.
.
.
.
.
.
huh!
ya aku nekad.
balik nnti aku mesti buat.
tahan2 hati ja skng nih!
aku mau buat jugaaaaaaaaaaaaaaa
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
1st - KEK COKLAT MOCCA KUKUS
2nd - APAM COKLAT
3rd - KEK PELANGI
4th - AMERICAN CHOC. CAKE
.
.
.
ya Allah,
bestnya klw aku dpt buat semua nih...
sedap weyh..
teLan liur xhenti2 suda nih..waaaa
.
.
.
.
.
buka blog nih
V
V
BLOG BIKIN NAFSU MEMBUAK2 ..
hehe
sebab tu aku kata tadi nafsu aku membuak bila buka blog nih.
tau dah kan nafsu apa?
NAFSU MAKAN LA...
bkn nafsu yg pikirkan tuh..heisshh
ya aku mmg gila coklat..
xcaya ko bg la aku coklat
mentah2 aku X kan toLak.
kecuali klw aku tetiba masa tu pndai malu sama ko..hihihi
.
.
comel ja nama blog ni kan :: HOME SWEET HOME
mmg betul2 memahami la keadaan diri aku yg beria-ria balik rumah nih.
wee...xsabar mau terbang bersama Awan Dania...=)
.
.
insyaAllah
balik rumah nnti klw xjadi buat smua pon
(cm la pandai sgt kan bt cake)
yg 1st,2nd,3rd tu msti cuba buat jugak.
baru puaS ati.
made from my 'water+hand' sndiri kan
wuhuhu~
.
.
.
happy birthday to me..erk???
Lama lg ok.
suka sgt lak umo tu meningkat maju
.
.
okes2
aku rasa aku dh cukup merapu2 ptg nih.
hihihi suspen2
daaa...




LAWAN NAFSU YG MEMUDARATKAN! YEAH!

7 comments:

cik noumie zafierynn said...

hhahhaa...
bye!!1kehkehkeh...

aCu said...

hebat woh didy jawab arab ! feewwiiittt!

ddYanie said...

eja~ jom nyanyi sama cm tadi..i Hate U when U sya gudbye...lalala...=P

chika~ woh3..chika kamu bt sy malu..*_* (ye2 je la kan aku hebat) pe kejadian la weyh result t..wuuu~

Shukri Mohd Ali said...

oho...panjang sangat sampai tak sempat baca habis, trus je langkau ke komen. kikiki. tapi pasal makan tu...err...ahh...banyaknya benda nak makan!!! bila mu balik umah ni? lalalala~

ddYanie said...

oloooooo...
pe ar dik shukri nih...
ade unsur2 kesaspenan d entri ini ok...
huhuk!
yup2 nafsu ku membUak2~
kakak mu org yg terakher kot meninggalkan kaJAi..huwekkk

Shukri Mohd Ali said...

owh...ada typing error rupanya...saya nk tulis 'bila la mau balik umah ni?'.

hehe...sory ya kakak ku...hukhukhuk...

peGuaM_BiSaYa said...

03 MEI 2010 (MONDAY) - LCCT TO KKIA - 10.20 AM -
:: ciss awal ka dd 2 balik!!! chamyn pny 11 hb woo ciss2x..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

mahujadibegini-bila?-nanti!

mahujadibegini-bila?-nanti!