Sunday, September 5, 2010

AKU, DIA & POLCADOT SHAWLS


uih2...
sempat lagi ke nih...
haha..
ni la kan klw dah salu sgt wt keja last minute
bila nmpk Cik Pupel ni update list peserta yg join contest polcadot shawl dia
baru teringat yg Cik Ddyanie pun kna tag gak ngan kwn ari tuh
so terasa nak jugak la join...
uh3!
haaa..ni gmbr saya ngan polcadot.dot.dot shawl
hihi

(sila terima ya..ahax)

okay! ingin sy akui la kan sy selesa memakai shawl..sbb muka sy agak padan mengenakan shawl (ahax) berbanding tudung express a.k.a tudung indon, tudung arianna (maaf klw slh eja), tudung mawi eh! Ekin dan semua2 yg bersamaan dgnnya la kan..hihi...
so, ni la antara koleksi shawl yg sy ada..kebetulan ada unsur2 polcadot la jgk kan...gegege...
kesimpulannya,
Saya tak akan berhenti memakai shawl selagi sy merasa ia sesuai dgn bentuk muka sy yg agak bolat cm kueh pau ini..(redha ja classmate ckp..dak laki lak tu)
huk!

ok, last sekali...
harus tag org lagi iaitu....
tuk join contest ini...^_~

sekian......majulah shawls utk penchentanya


7 comments:

PuPeL said...

thanks ya sudi joint :) gud luck

ddYanie said...

ok^_^..thanx jgk buat contest nih..:)

iCaLoVeZiE said...

Good luck untuk polka dot shawl contest! :D

ddYanie said...

thanx icalovezie...i wish too..=)=)

Cik Shiqa said...

gud luck!

Cik Yana said...

gud luck for da contest :)

ddYanie said...

cik shiqa : ehhee..thanx for the wish n thanx for tagging me...^_^

cik yana : thanx3..u too ya! =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

mahujadibegini-bila?-nanti!

mahujadibegini-bila?-nanti!