Saturday, February 26, 2011

Kemelantakan dan Kedekanan

As-Salam...=)

fine. jiwa membuak2 mau melalut2 di sini.
asik buka belog. asik jalan2 di belog org. tp belog sndiri terbiar sudeh...huw. jgn sedey belog! aku dtg kepada mu tika roomate ku membiarkan aku sendirian di bilek inih (fine. roomate balik kampung)

yaw!
23 Februari 2011..
utk kesekian kalinya..dekan berhati mulia menganugerahkan title 'budak dekan'. (alhamdulillah..cukup2 makan punya pointer saja..)
tapi utk pertama kalinya pula..aku join dinner faculty aku..(yala...jd final year student ni semua bnda rasanya aku mau buat. gegege)
oke name of this event : Malam Emas Tradisi Abadi 2011 bersama Majlis penyampaian anugerah dekan fssk. (aku satu emas pon tadak. ouh ada la juga. rantai leher emas halus umo 8 taon. smpy skng pky..byg kan pendek dia cmna..=.=)

kul7 dtg menumpang bilek kwn n siap2 sana. bilek dia dekat sama Dectar.
plus. aku segan bergaya ayu dgn baju kurung moden hijau lumut+heel 1 inci. takot bdk2 kolej nampak 'pekejadah dd mghrib2 berpesen sakan nih??'..zzzzz
oke done.
masa perasmi aka pengganti NC dtg. time tu jugak lar aku jadi ekor di belakang. (lambat dtg kot aku..haha)..eyah2! meja 34! belakang skali! *port baek punya klw mo melantak*
oke. bnyk pulak cakap2 kan. aku perot suda lapar. berapa kali tah aku ngomel2 (uiii korg...lapa gila dh ni weiii). org laen air x usik lg. aku dah abes teguk dah (cover lapar). terbaek ar. time sedap2 melantak aku tergigit cili padi (aku rasa berpunca dari kerabu sotong!). haishh. potong stim betul. last2. kenyang minom air..oke..laen tiada apa. jejom layan gambar2 mengarot aku & classmate aku. diorg best! smua gaya aku buat, diorg layan. haha.
I
V
V
*waoww..teruja tgk muka jadi bujur sireh junjung kejap*


*kau lihatlah aksi2 di bwh ini*
*fazela : member kolej+fac. salu sgt org igt aku kosmet dia..gege*
*our hero malam itu : topek*
*credit to Cik Panda utk gambar2 ini*
=))

nota jalanan: hurmm this will be our last time being together-gether...
tiada lagi dinner fac. utk kita.
sob3x...
hwaiting ols!!!
syg kamu!
aishiteru.
aileviu.
sarange.
<3

4 comments:

Shukri Mohd Ali said...

yes!!! ada jugak gambar saya terselit walaupun nampak belakang aje. yes!!! kehkehkeh. tahniah kak ;)

ddYanie said...

dua kali kot gmbr asik nmpk blkg ja..
(1 kat stage)...hehe...mekaseh..tahniah utk shukri jugak...;))

Profesor Adab said...

Analisis Surah Al-Fatihah mengikut konteks bahasa arab dgn Al-Quran
http://rosemujahid.blogspot.com/2011/01/analisis-surah-al-fatihah-mengikut.html

Profesor Adab said...

Sumpahan Allah Adalah Untuk Siapa & Kepada Siapa?Mengapa? http://rosemujahid.blogspot.com/2011/02/sumpahan-allah-adalah-untuk-siapa.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

mahujadibegini-bila?-nanti!

mahujadibegini-bila?-nanti!