Friday, March 11, 2011

Siapa gerangan Pengantin Lelaki itu???

orite..ari tuh course Kebudayaan & Kesenian Melayu telah mengadakan satu pameran busana & tekstil Melayu yg berlangsung selama 3 hari berturut (1-3 Mac). siyes aku la salah sorg yg menguap2 jaga booth. grrrr...tapi. hari ke-3 merupakan hari ter-best sekali sebab sebagai penutup kami buat Peragaan Busana yg telah kami pamer di booth sebelum ini..adalah sepasang pelajar ni kan. berpasangan memperaga busana pengantin jenis songket. owh! pengantin lelaki sgt kacak & di gilai ramai. x menang tangan la asyik kena bwk posing di samping perempuan2 cun. hahaiiiii...siapa pengantin itu??

*ni aksesori pengantin minangkabau*
oke ini bukan model sebenar yah. ada pulak kan model dgn beg laptop merah. haha.

Ni hari kedua pameran.
*bajet...ntah apa2 aku merapu time perasmi buat lawatan ke booth songket kami

*oke! ini hari ketiga!. nampak x sepasang pengantin serba hijau itu??

*orite..sebelah kiri berbaju tu pensyarah aku En.Nazri dpt cendera-tangan dari Dr.Zubir (owh Dr. Zubir buat sambal udang mmg sedap wei. aku sudah rasa)
oke then, nampak jelas kan pasangan pengantin tersebut??...=.=

*NAH!! AMIK KAU...DUA2 PEREMPUAN. TAPI SIAPA PENGANTIN 'LELAKI' ITU??

*Ramai kata 'Lelaki' ni Handsome??*
(siyesly aku pon ter-suka dgn pengantin nih=.=')

*sebahagian peminat2 cun yg ingin berdamping dgn model pengantin 'lelaki' tersebut*

*mungkinkah 'lelaki' itu adalah gadis kipas ini???*
sama2 kita saksikan.....

*snap by 'silent peminat'*

*haa..mungkinkah juga c minah rokers bergitar itu??*

haha...semua pun bukan la.
jawapan yang betul adalah......
*haha!! tuan punya blog ni lah pengantin lelaki itu!*
gegege..
huhu! penat tau aku tahan gelak, kontrol macho depan semua orang time kena 'jalan kucing' atas stage. sekali dapat sorakan. mau x kalut aku. sampai ada yg cakap "dd, ko mcm nak bawak pengantin pompuan kawen lari" ahahaha...
apa pon ini cuma utk menceriakan suasana majlis. aku decide pky baju ni pon sehari sebelum hari peragaan. rasa cm teringin pulak..(haha..kenot go!) tapi serius..setiap kali aku kena tag dlm fb, sepantas kilat aku REMOVE dr wall aku..coiii..aku segan seh tgk diri aku cmtuh..har3x.
but don't worry aku masih dara bukan teruna ya!..aku didi la wei..anak perempuan bongsu cikgu Ali. mau kena lempang sama Haji.Ali ka tukar jantina?
see??
*oke ini waheeda ye*
(aku xpenah pakai skirt cmtuh pun..hehehe)

nota tangan:
bak kata En.Nazri pada budak2 PB (pilihan bebas)
"diorg ni memang otak gila2..tengok la (sambil tunjuk aku) ada pulak perempuan pakai baju pengantin lelaki"..*__*
erm..ermm..final year suda kan..:P
k, sudah. saket mata aku ngadap gambar2 ini.
-xoxo-

4 comments:

Shukri Mohd Ali said...

no silent peminat la kak. it's your gilak2 brother yang snap. hehehe. meeeeeeee!!! :D

ddYanie said...

lorrrhhh..kamu ya shukri...memang terserlah kemachoan la gmbr itu. haha. dush3x

aCu said...

hahahaahahahahahaaha. hensem gilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D

peGuaM_BiSaYa said...

hah??? lawalah!!! 'his' name is DD!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

mahujadibegini-bila?-nanti!

mahujadibegini-bila?-nanti!